FAQs

Zijn er afwijkende prijzen tijdens feestdagen?

Ja, er kunnen afwijkende prijzen/arrangementen zijn (bijvoorbeeld met kerst of met moederdag), maar dit zullen wij van tevoren kenbaar maken. Voor de rest zullen feestdagen als zondagen gezien worden. Bij twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen.

Is er bij Barn47 een terras?

Ja, wij hebben een gezellig terras, waar ruimte is voor ongeveer 90 gasten. Hier kan genoten worden van het zonnetje, waarbij weinig last zal zijn van wind door de windschermen.

Mijn tafelgenoot is jarig, kunnen jullie hier iets leuks voor doen?

Ja, wij bieden de gratis service dat we een mooi dessertplankje met vuurwerkfontein op tafel kunnen serveren (graag aangeven bij onze guest assistants als jullie dit willen). Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een prosecco-ontvangst te regelen....

Ik ben jarig, krijg ik dan korting bij jullie?

Ja, zeker! Sterker nog; bij ons eet de jarige gratis! De enige voorwaarde is dat het werkelijk op de verjaardag zelf is (dit moet aangetoond worden met een geldig legitimatiebewijs).

Kan ik bij jullie eten met allergieën of dieetwensen?

Ja, het is zeker mogelijk om met allergieën en/of dieetwensen bij ons te komen eten! Van vegan tot glutenvrij en van pinda-allergie tot koemelkallergie; wij zorgen voor passende gerechtjes. Graag altijd vermelden bij het reserveren, zodat onze chef-kok eventueel zijn...

Pin It on Pinterest

Reserveren
X