FAQ

Home » ABOUT BARN47 » CONTACT » FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder tref je de meest gestelde vragen bij Barn47. Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Ja, er kunnen afwijkende prijzen/arrangementen zijn (bijvoorbeeld met kerst of met moederdag), maar dit zullen wij van tevoren kenbaar maken. Voor de rest zullen feestdagen als zondagen gezien worden. Bij twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen.

Ja, wij hebben een gezellig terras, waar ruimte is voor ongeveer 90 gasten. Hier kan genoten worden van het zonnetje, waarbij weinig last zal zijn van wind door de windschermen.

Ja, wij bieden de gratis service dat we een mooi dessertplankje met vuurwerkfontein op tafel kunnen serveren (graag aangeven bij onze guest assistants als jullie dit willen). Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een prosecco-ontvangst te regelen. Mocht je zelf andere ideeën hebben; wij staan open voor suggesties en denken graag mee.

Ja, zeker! Sterker nog; bij ons eet de jarige gratis! De enige voorwaarde is dat het werkelijk op de verjaardag zelf is (dit moet aangetoond worden met een geldig legitimatiebewijs).

Ja, het is zeker mogelijk om met allergieën en/of dieetwensen bij ons te komen eten! Van vegan tot glutenvrij en van pinda-allergie tot koemelkallergie; wij zorgen voor passende gerechtjes. Graag altijd vermelden bij het reserveren, zodat onze chef-kok eventueel zijn inkoop hierop aan kan passen.

Ja, we hebben cadeaubonnen. Deze zijn van ieder gewenst bedrag (vanaf €10,-) te koop.

Onze Barn Tasting en Lazy Sunday Brunch zijn concepten, waarbij het eten in de prijs inbegrepen zit. Het is hierbij niet mogelijk om alleen iets te drinken. Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag zijn wij geopend voor á la carte lunch, en daarbij is het wel mogelijk om alleen iets te komen drinken.

Barn47 staat bekend om een extreem kindvriendelijk restaurant. Met ons kinderparadijs is er altijd wat te doen voor kinderen en daarnaast bieden we vaak leuke evenementen. Lees er hier meer over…

Het is zeker mogelijk om bij ons halal te eten. Een gedeelte van onze gerechten zijn standaard halal en daarnaast kunnen we speciale halal producten inkopen om gerechtjes mee te bereiden. Graag vermelden bij de reservering, zodat onze chef-kok hier rekening mee kan houden.

Bij het reserveren kan altijd aangegeven worden of er voorkeur is voor een bepaalde tafel of specifiek gedeelte van ons restaurant (bijvoorbeeld bij het kinderparadijs). Hier proberen wij altijd rekening mee te houden, maar kan niet 100% gegarandeerd worden. In praktijk zal dit in 95% van de gevallen mogelijk zijn, wanneer dit op het moment van reserveren nog beschikbaar is.

Voor zakelijke groepen bieden wij de mogelijkheid om op rekening te betalen. Hiervoor is een visitekaartje en een factuuradres nodig en ook maken wij een kopie van het legitimatiebewijs van ons contactpersoon.

Ja, Barn47 is rolstoelvriendelijk. We beschikken over een mindervalidetoilet en de meeste tafels zijn goed bereikbaar met een rolstoel. Graag wel altijd vermelden bij de reservering, want wij beschikken ook over een verdieping, die alleen via een trap te bereiken is. Wanneer dit gemeld wordt, zal een tafel op de begane grond gereserveerd worden. Onze keukens bevinden zich ook allemaal op de begane grond, dus alle gerechtjes zijn ook bereikbaar voor gasten met een rolstoel.

In ons restaurant is geen rookruimte aanwezig. Vlakbij onze ingang is echter wel (overdekt) ruimte om te roken en aanwezigheid van asbakken.

Ja, wij hebben in ons damestoilet ruimte een baby te verschonen. Uiteraard zijn papa’s daar ook welkom! Bij de damestoiletten zijn alle toiletten afzonderlijk afgeschermd, dus je hoeft je als papa niet bezwaard te voelen om naar binnen te stappen.

Het is – wegens hygiënische redenen – helaas niet toegestaan om een hond mee te nemen naar Barn47.

Nee, het is niet verplicht om te reserveren, maar om teleurstelling te voorkomen raden wij je aan om van tevoren te reserveren, zodat je verzekerd bent van een tafel.

Ja, door onze slimme kassasoftware is het ook mogelijk om de rekening op te splitsen per persoon (ieder een evenredig deel van de rekening, of ieder voor zijn/haar genuttigde deel). Het is dus geen enkel probleem om afzonderlijk af te rekenen.

De prijzen van de Lazy Sunday Brunch zijn als volgt:
€ 25,50 p.p.

Kinderen 4 t/m 11 jaar
€ 15,50 p.p.

Kinderen t/m 3 jaar
Gratis

Maandag
Gesloten

Dinsdag
Gesloten

Woensdag
12.00u – 23.00u*

Donderdag
17.00u – 23.00u

Vrijdag
17.00u – 23.00u

Zaterdag
12.00u – 23.00u

Zondag
12.00u – 23.00u**

* Op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag is Barn47 van 12:00u tot 16:30u geopend voor kinderfeestjes en lunch. Vanaf 17.00u is ons restaurant geopend voor diner.

** Op zondag hebben we van 12.00u tot 15.00u Barn47’s Lazy Sunday Brunch. Vanaf 17.00u is ons restaurant geopend voor diner.

Nee, de drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Onze guest assistants komen de drankjes aan tafel opnemen en worden aan tafel uitgeserveerd  om het echte ‘avondje uit’ te beleven.

Bij Barn47 kun je voor een vaste prijs kiezen uit een groot assortiment aan internationale en authentieke gerechten, die op een indrukwekkend foodcourt gepresenteerd worden. Je loopt zelf langs de foodpoints om je favoriete gerechten mee te nemen naar je tafel. Maak je geen zorgen over de tijd, want bij Barn47 zit je niet gebonden aan een tijdslimiet. Lees meer…

Load More

Pin It on Pinterest

Reserveren
X