BARNS WEEKEND BRUNCH

Kickstart your day with barn47’s weekend brunch.

RESERVEREN

BRUNCH
Geniet van een groot assortiment elke zondag van 11 tot 14:30.

Begin je weekend met een brunch bij Barn47 en geniet van de ambiance en de diversiteit aan food & entertainment.  Bij barn47 werken wij met verse en huisgemaakt producten die wekelijks kunnen wisselen om de gast te kunnen verrassen met de creativiteit van het concept.

In onze foodmarket vind u verschillende keukens waar u van kunt genieten en is er voor ieder wat wils te vinden. . In onze traditionele pizzaoven worden elke dag verse mediterrane broden en pizza’s gebakken door onze Italiaanse pizza-chef. Daarnaast bakken we elke dag verse foccacia’s, ciabatta’s en stokbroden waarmee u uw eigen broodmandje kan samenstellen met verschillende dips. Uiteraard zorgen wij ook voor een gebakken ei en beleg om uw eigen brunch samen te stellen. Voor de zoete kauwe hebben we heerlijke franse crepes met Nutella, vers gebakken mini-muffins uit eigen over, mini donuts en luchtige cheesecake. Voor een wat lichtere brunch bieden we verschillende soorten yoghurt met toppings zoals cruesli, granola en/of vers fruit.

In de salade bar kunnen we terecht voor ons dagelijks groen met verse salades die per dag of week kunnen verschillen. Omdat we in Barn47 bewust omgaan met minder food-waste hebben we creatieve chef’s die van alles wat lekkers kunnen maken!

De kinderen kunnen zich vermaken in ons 2 verdiepingskinder-speelparadijs achter geluidsdicht glas!

Prijzen
Volwassenen €17,50
Kids t/m 3 jaar gratis
Kids 4 t/m 12 jaar €7,50