Vergaderen 2018-05-01T20:12:13+00:00

VERGADEREN

RESERVEREN

Vergaderen

Bij Barn47 ben je aan het juiste adres voor een unieke vergadering. In onze aparte zaal kan in huiselijke sfeer vergaderd worden.

Vergaderarrangement Basic

Tijdens het vergaderarrangement ‘Basic’ kan – gedurende 4 uur – onbeperkt gebruik gemaakt worden van koffie, thee, water en pepermuntjes. Ook beschikt de zaal over een flip-over en gratis wifi en is daarnaast uit te breiden met andere extra’s.

De prijs van vergaderarrangement Basic bedraagt €130,- locatiehuur + €12,50 per persoon arrangementskosten. Vanaf 4 personen.
 

Vergaderarrangement Basic+

Tijdens het vergaderarrangement ‘Basic’ kan – gedurende 8 uur – onbeperkt gebruik gemaakt worden van koffie, thee, water en pepermuntjes. Ook beschikt de zaal over een flip-over en gratis wifi. Op een afgesproken tijd worden á la carte lunchbroodjes geserveerd en daarnaast is het arrangement uit te breiden met andere extra’s.

De prijs van vergaderarrangement Basic+ bedraagt €200,- locatiehuur + €24,50 per persoon arrangementskosten. Vanaf 4 personen.

Vergaderarrangement Power

Tijdens het vergaderarrangement ‘Power’ kan – gedurende 8 uur – onbeperkt gebruik gemaakt worden van koffie, thee, water en pepermuntjes. Er wordt gestart met een veggie boost en in de ruimte staat tevens vers fruit op tafel. Daarnaast wordt een lunch geserveerd, bestaande uit;

  • Diverse ambachtelijk belegde broodjes
  • Yoghurt met diverse toppings
  • Groente met heerlijke dip

In de namiddag vindt nog een korte break plaats voor een smakelijke smoothie of lekker bananenbrood. Ook beschikt de zaal over een flip-over en gratis wifi en is daarnaast uit te breiden met andere extra’s.

De prijs van vergaderarrangement Power bedraagt €200,- locatiehuur + €29,50 per persoon arrangementskosten. Vanaf 4 personen.

 

Extra’s

De vergaderarrangementen zijn uit te breiden met de volgende extra’s:

Omschrijving Kosten (p/st)
Muffin € 2,75
Kaasbroodje (warm) € 3,25
Saucijzenbroodje (warm) € 3,25
Bittergarnituur, basis (minimale afname 10 stuks) € 1,00
Bananenbrood € 2,75
Smoothie € 2,95

  

Audiovisuele middelen

Omschrijving Kosten 
Beamer + projectiescherm € 90,00
Geluidsset, inclusief microfoon € 50,00
RESERVEREN