DINER

RESERVEREN

ASIAN BAR

In onze oosterse stand nemen wij u op reis door heel Zuidoost Azië. Met pittige klassiekers als Thaise viskoekjes met mango-chilidip, Taiwanese Bao met char-siu spek, zoetzure komkommer en chili-citroengrasmayonaise. Of gaat u liever voor een wat lichtere snack, zoals Vietnamese rijstvelloempia’s met rode currygamba’s en soja-gemberdip?

Gua Bao

Taiwanees gestoomd broodje met char siu buikspek, zoetzure komkommer, seroendeng en chili-citroengras mayo

Goi Cuon

Vietnamese rijstvel-loempia met wortel, taugé, komkommer, mango, muntblaadjes, glasmie en soja-gemberdip.

Thai Fish cookies

Krokante Thaise viskoekjes van kabeljauw met mango-chilidip

Chicken Satay

Indonesische kipsaté van de houtskoolgrill met milde satésaus en huisgemaakte atjar.

Pad Thai

Thaise streetfood-klassieker uit de wok met dikke glasnoedels, ei, en naar wens kip of gamba en milde soja-tamarindesaus en pinda’s.?

Chicken sweet and sour

Chinese kip met knapperige groenten in zoetzure saus geserveerd met sticky rice.

BARN’S BUTCHER

Naast de Aziatische keuken vind je de afdeling voor de echte vleesliefhebber. Op onze grote houtskoolgrill grillen wij de lekkerste BBQ-specials en signature dishes. Wij werken nauw samen met een lokale slager die de mooiste stukken vlees voor ons selecteert. Je kan kiezen uit:

Langzaam gegaard staartstuk (Picanha).

Supermals Argentijns rundvlees met een karakteristiek vetrandje.

Koreaanse ossenhaasspiezen in bulgogisaus.

Ossenhaas gemarineerd in Koreaanse marinade van oosterse peer, sojasaus en knoflook.

Langzaam gegaarde sappige spareribs

met twee verschillende rubs.

Pulled pork

24 uur in appelsap gestoofd draadjesvlees

Barn’s Beefslider

Onze signature burger van het beste rundvlees met cheddarkaas, sla tomaat en Barn’s burgersaus.

EL CUCINA

In onze Mexicaanse keuken kan u kiezen uit nacho’s, quesadilla’s en soft taco’s. Bestel een ijskoude Corona of Margarita en je krijgt meteen dat vakantiegevoel.

Nacho’s

Cheese-flavoured nacho’s met cheddarkaasdip, pittige rode salsa en quacamole.

Spicy beef quesadilla

Quesadilla is Mexicaans voor kaasdingetje. Wij vullen hem met pittig gehakt, cream cheese en een mix van cheddar en gruyère.
We kunnen uiteraard ook een vegetarische versie voor u bereiden.

Soft Taco’s

Bij taco’s denken de meeste mensen aan die harde dubbelgevouwen tacoschelpen, maar echte Mexicanen eten zachte taco’s die je makkelijk zelf kan dubbelvouwen en zo uit het vuistje kan eten.
Wij serveren twee soorten:
-Met langzaam gegaarde pulled porc, chipotle mayonaise en fris-zure rode kool.
-Met pulled chicken, mole negro, zure room en dungesneden ijsbergsla.

WOODSTONE KITCHEN

In onze traditionele pizzaoven worden elke dag verse mediterrane broden en pizza’s gebakken door onze Italiaanse pizza-chef. De geur van versgebakken brood komt je al tegemoet als je bij ons binnenloopt.
We bakken elke dag foccacia’s, ciabatta’s en stokbroden.

Je kan zelf een broodmandje samenstellen en je eigen dips kiezen. We hebben goede olijfolie, fleur-de-sel boter, kruidenboter, aioli en tapenades voor je klaarstaan.

Ook bakken wij altijd 4 soorten pizza:

-Quattro formaggi
-Salami
-Margarita
-Wekelijks wisselende pizza

TAPAS & MORE

Links naast de pizzaoven hebben wij verschillende koude tapas in de vitrine staan en worden allerlei soorten Spaanse ham en gedroogde worst vers voor je gesneden.

Je kan onder andere kiezen uit:

Grote groene olijven, kalamata olijven, geroosterde pepertjes, chorizo, serranoham, aardappeltortilla en gesneden venkelworst.

THE FISH MARKET

We hebben ook aan de visliefhebber gedacht. In samenwerking met Schmidt Zeevis selecteren wij dagelijks een paar mooie vissen voor u die we a la minute bakken op de plaat. We gaan met het seizoen mee en serveren die vis en schaal- en schelpdieren die op dat moment voorradig en op hun best zijn.

Je kan kiezen uit:

Een Catch of the day
Gambaspiezen met knoflookolie
Op de huid gebakken kabeljauwrug
Op de huid gebakken Schotse zalmfilet
Diverse gefrituurde vissoorten met remouladesaus (frito misto)

ROTISSERIE

Krijg je ook altijd zo’n trek als je langs de poelier loopt? Wij maken het kiezen nog lastiger voor je, want er draait altijd verse kip op onze Franse vlammengrill. Wij pekelen onze kippetjes een nacht om ze nog malser te maken, en serveren ze met in kippenvet gegaarde krieltjes, een krokant kruidenkorstje en lakken ze af met citroenolie.

AARDAPPEL ATELIER

Wil je lekker ouderwets frites bij je eten? Dat kan. In ons Aardappel Atelier serveren wij drie soorten patat en kan je kiezen uit verschillende sauzen.

We hebben:

-Frites van zoete aardappel
-Ambachtelijke dikke frites met een schilletje
-Extra dunne Franse frites met zeezout en rozemarijn.

En je kan er lekker veel truffelmayo, mosterdmayo, gewone mayo, curry of ketchup op doen.

SALADE

Op onze stikstofgekoelde saladebar kan je zelf je salade samenstellen. We hebben verschillende soorten gesneden en gemengde slasoorten voor je geselecteerd die je zelf kan aanmaken met klassieke huisgemaakte dressings zoals balsamicodressing, ceaserdressing, 1000 Island-dressing en honing-mosterddressing. Ook vind je hier alle mogelijke soorten ingrediënten en toppings. Komkommer, cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas, croutons, pijnboompitjes, olijven en ga zo maar door.

DESSERT

Ook aan jouw dessert is gedacht, als je nog een plekje over hebt tenminste. Wij serveren elke dag drie verschillende desserts die in een glaasje zijn opgemaakt. Niet te groot, zodat je ze allemaal kan proeven!

Je moet denken aan pannacotta, luchtige cheesecake, chocolademousse of tiramisu. Maar dan met onze eigen twist.

SPECIAL SELECTIONS

Zin in nog wat extra luxe? Tegen een meerprijs kun je bij ons bedienend personeel specials bestellen die persoonlijk voor je worden gebracht.

Je kan onder andere kiezen uit:

Dry Aged Rib Eye per 100gr
Gesneden Pata Negra ham per 50gr
Half dozijn oesters fines claires per 6st
Reuzengamba’s/king crab per stuk/100gr