Bedrijfsfeest

Home » EVENTS » Bedrijfsfeest

Waan je in een hip New York’s pakhuis

BARN is geheel of gedeeltelijk beschikbaar voor bedrijfsfeesten. Met de vide en afgesloten ruimte Club47 erbij biedt BARN mogelijkheden voor feesten van 50 tot 1500 personen.

Met de uitstraling van een hip New York’s pakhuis met gigantische stalen raampartijen en houten luiken, de chique kroonluchters en warme Chesterfield banken, beleven uw gasten een avond met de nodige stijl en allure.

De culinaire invulling van uw feest kan variëren van kleine bites, waarmee we rond gaan tot een compleet tasting diner. Met acht food uitgiftes kunnen uw gasten zelf kiezen welke wereldse gerechten zij willen proeven, die a la minute bereid worden door onze gepassioneerde chefs.

Muziek en entertainment stemmen we af op uw wensen. Een hippe DJ met saxofonist of liever die live coverband?

Ons creatieve sales team stelt graag een mooi programma samen voor u. Wij denken graag met u mee hoe we de juiste snaar kunnen raken van uw gasten. We hebben jarenlange ervaring in huis als het gaat om uitdenken en organiseren van events en concepten.

Vanaf 400 gasten is het mogelijk de locatie exclusief af te huren. Lees meer; BARN EXCLUSIEF

Reacties van klanten

“We had a fantastic time and wanted to thank you and your team again for making our event a big success!”

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen van jou en het team gisteravond!

“Thank you again for the wonderful party, for your kindness and patience. People are still raving about the event.”

Wat was het een top avond afgelopen vrijdag. De complimenten komen nog steeds binnen! Alles was goed georganiseerd, dus nogmaals dank!!

Pin It on Pinterest

Reserveren