Upcoming Events

Home » Upcoming Events

Events Barn47

 

Elke zondag: Lazy Sunday Brunch. Begin de zondag met een brunch bij BARN en geniet van de ambiance en de diversiteit aan food. Je gaat op culinaire wereldreis en stelt je eigen tasting samen naar je persoonlijke smaak en voorkeur. Je favoriete gerechtjes worden à la minute voor je bereid.

Voor kids rekenen wij speciale kinderprijzen. Kids onder de 7 jaar eten zelfs gratis mee bij BARN47!

Het blijft buiten langzaam weer wat langer licht en de lente is in aantocht. Iedereen kijkt er weer naar uit: de paasdagen. Vier Pasen op een overheerlijke manier met de hele familie bij BARN47! Reserveer de Paasbrunch BARN47 Style tijdig om verzekerd te zijn van een plekje voor jou en je familie.

(De normale BARN47 brunch prijzen gelden deze dag.)

 

Zondag 10 mei is het Moederdag! De dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Verras je moeder deze dag met een heerlijk verzorgde brunch. Reserveer je tafel alvast zodat je verzekerd bent van een plekje voor jou en je familie. Ook leuk: alle moeders krijgen een presentje.

(De normale BARN47 brunch prijzen gelden deze dag.)

 

Lekker bijkletsen met je vader op Vaderdag. Verras hem met een uitgebreide brunch bij BARN47. Alle vaders krijgen een leuke verrassing van ons! De chefs van BARN47 bereiden met liefde en passie de heerlijkste gerechten vanuit de diverse open keukens.

(De normale BARN47 brunch prijzen gelden deze dag)

Vier het begin van de zomervakantie bij BARN47! Vrijdag 17 juli is het zover. Op deze dag eten kids (t/m 11 jaar) GRATIS mee en worden zij GRATIS geschminkt. Een feestje voor de kids.

Sinterklaas heeft laten weten dat hij een bezoek aan BARN47 niet wil missen. Tijdens de Sunday Brunch neemt hij uitgebreid de tijd voor een ontmoeting met alle kinderen. Er zijn ook leuke activiteiten en Barney Beer is nu al zenuwachtig voor zondag 29 november.

(De normale BARN47 brunch prijzen gelden deze dag)

In de sfeervolle kerstentourage van BARN47 is het alle kerstdagen genieten van het ultieme kerstgevoel en de heerlijke Barn dishes. De BARN chefs bereiden vanuit alle kitchens extra feestelijke Christmas dishes, terwijl er warme kerstnummers klinken en de kerstman presentjes aan de kleintjes uitdeelt.

Kerstavond
Christmas Tasting Dinner met Santa Claus
1e Kerstdag
Christmas Tasting Dinner met Santa Claus
2e Kerstdag
Christmas Brunch met Santa Claus
2e Kerstdag
Christmas Tasting Dinner met Santa Claus

Pin It on Pinterest

Reserveren