Groepen (>20)

Voor groepen vanaf 20 personen werken wij met een ‘groepsbevestiging’. Dit biedt ons een ‘zekerheid’ dat jullie komen, omdat wij hier ruimte in ons restaurant voor reserveren en in sommige gevallen andere groepen voor moeten weigeren. Andersom stellen gasten het ook vaak op prijs, omdat dit voor hen ook een duidelijke bevestiging is dat zij met een grote groep op de afgesproken datum en tijd terecht kunnen. Aan deze groepsbevestiging zijn de ‘Uniforme Voorwaarden Horeca’ (opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland) verbonden, welke via de button onderaan deze pagina te openen zijn.

Als coulanceregeling op de annuleringsvoorwaarden, hanteren wij een geaccepteerde afwijking van 10%. Dit houdt in dat tot op de dag zelf afgeweken mag worden met 10% van het groepsaantal, zonder dat dit in rekening gebracht wordt.

Rekenvoorbeeld;

Groep X heeft gereserveerd voor 20 personen, maar op de dag zelf blijken er 18 personen te zijn i.p.v. 20. In dit geval worden ook maar 18 personen in rekening gebracht, omdat afgeweken mag worden met 10%. Deze 10% afwijking bij een groep van 20 personen is 2 personen, dus tot 18 personen  wordt het daadwerkelijke aantal personen afgerekend (20 personen minus 2 personen marge is 18 personen).

 

UNIFORME VOORWAARDEN HORECA

Pin It on Pinterest

Reserveren