ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Zelfstandig werkend kok

Barn47 heeft in mei 2017 haar deuren geopend als restaurant en evenementenlocatie. Barn47 is als restaurant 7 dagen per week geopend voor de Barn Tasting; dit is een dinerconcept, waarbij gasten zelf langs open keukens (foodcourt) lopen om de lekkerste gerechten mee te nemen. Qua gerechten kun je denken aan Mexicaanse tortilla’s, verse Italiaanse pizza’s uit eigen houtskooloven, Vietnamese loempia’s, spareribs van de grill, zalmfilet, hele kip en sushi-bowls.

De drankjes worden altijd aan tafel opgenomen en uitgeserveerd. Gasten kunnen bij de Barn Tasting ook kiezen voor een ‘VIP-table’, waarbij zowel de drankjes als de gerechten bediend worden.

Op woensdag- en zaterdagmiddag hebben we lunch á la cart en op zondag zijn de keukens open voor brunchgerechten.

Als zelfstandig werkende kok kom je te werken in de open keuken dus zien de gasten dat jij representatief bent en gepassioneerd werkt. Het gaat om zowel full time als part time functies op bespreekbare wisselende tijden.

Wat zoeken we?
We zoeken een initiator met ruime ervaring als zelfstandig werkende kok. Je bent sociaal en communicatief vaardig en zorgt voor een goede sfeer binnen het team.

Wat bieden wij?
We bieden je een uitdagende en zelfstandige functie. Een warme en goede onderlinge sfeer zorgt ervoor dat er veel ruimte is tot creativiteit en meedenken. We bieden prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris

Interesse? 
Ben jij een horecatijger, spontaan, sociaal, gastvrij en heb je oog voor detail. Ben je ‘s avonds en in het weekend beschikbaar en wil jij deel uitmaken van een leuk team? Stuur dan snel je CV met foto en motivatie naar personeelszaken@barn47.nl.

Pin It on Pinterest

Reserveren