Sous-chef 2018-04-11T13:02:17+00:00

SOUS-CHEF

RESERVEREN

Sous-chef

Barn47 heeft in mei 2017 haar deuren geopend als restaurant en evenementenlocatie. Barn47 is als restaurant 7 dagen per week geopend voor de Barn Tasting; dit is een dinerconcept, waarbij gasten zelf langs open keukens (foodcourt) lopen om de lekkerste gerechten mee te nemen. Qua gerechten kun je denken aan Mexicaanse tortilla’s, verse Italiaanse pizza’s uit eigen houtskooloven, Vietnamese loempia’s, spareribs van de grill, zalmfilet, hele kip en sushi-bowls.

De drankjes worden altijd aan tafel opgenomen en uitgeserveerd. Gasten kunnen bij de Barn Tasting ook kiezen voor een ‘VIP-table’, waarbij zowel de drankjes als de gerechten bediend worden.

Op woensdag- en zaterdagmiddag hebben we lunch á la cart en op zondag zijn de keukens open voor brunchgerechten.

Als sous-chef ben je de rechterhand van de chef en zorg je samen voor een goede organisatie in de keuken.

Wat bieden wij?

Een dynamische baan in een gezellig team. We bieden prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Interesse? 

Ben jij een harde werker, flexibel en nauwkeurig? Ben je minimaal 18 jaar, ‘s avonds en in het weekend beschikbaar en wil jij deel uitmaken van een gezellig team? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar personeelszaken@barn47.nl.