Concept 2018-03-27T20:41:49+00:00

CONCEPT

RESERVEREN

Maak in Barn47 kennis met een te gekke foodbeleving.

In de bijzonder sfeervolle entourage van een groot Amerikaans pakhuis is het genieten van eten en drinken op een geheel nieuwe wijze. Geïnspireerd op de foodhallen uit Madrid en Kopenhagen vind je in Barn47 een indrukwekkend foodcourt waar streetfood, comfort food en verfijnde signature dishes worden bereid. Voor een vaste prijs kun je kiezen uit een groot assortiment aan internationale en authentieke gerechten, waarbij de smaakpapillen overuren draaien. Loop zelf langs de foodcourt voor je favoriete gerechten of laat je verrassen door de guest assistants voor een selectie van favourite Barn dishes. Behalve heerlijk dineren en lekker tafelen kijk je je ogen uit in Barn47 en is er van alles te beleven, zoals optreden van DJ’s en de KidsBarn.

Ambacht en passie staan centraal bij de koks van Barn47. Naast de vaste gerechten staan er wekelijks seizoen geïnspireerde gerechten op het menu. Er wordt gewerkt met eerlijke en kwaliteitsproducten. Allen dagvers geleverd en met aandacht voor minimale foodwaste.

De diverse foodpoints bieden een ongekend groot aanbod van heerlijke gerechten. Vanuit de Woodstone Kitchen worden op houtskool ambachtelijke pizza’s en heerlijk broden gebakken. Bij El Cocina is het smullen van het assortiment aan nacho’s, taco’s en quesedilla’s. De échte vleesliefhebber loopt langs Barn’s Butcher voor spareribs, ossenhaas spies, Barn’s Agnusburger en picanha. De Asia Bar blaast van de toren met heerlijke wokgerechten, oosterse kipsaté, buikspek, viskoekjes en Vietanamese loempia’s. Bij de Fish Market is heerlijk bereide zalm, kabeljauw, sushi-bowls en gambaspies verkrijgbaar. Lekkere kip van het spit haal je bij de Rotisserie. Voor een ambachtelijk frietje met mooi sausje erbij bezoek je de Friet Boetiek. Voor de gezonde eter biedt Saladebar(n) een ruim assortiment aan salades en mooie dressings. Voor je guilty pleasures voorziet Ice Paradise in al je behoeftes, met signature dessert en huisgemaakt ijs. Last but not least kunnen de kinderen hun hart ophalen bij Kids Kitchen. Waar pannenkoeken, in de leukste vromen, verkrijgbaar zijn en je lekkere snacks uit de Barn’s variatie van de FEBO machine haalt.