FOOD & DRINKS 2018-04-04T10:05:20+00:00

FOOD & DRINKS

RESERVEREN

FOOD & DRINKS

Ambacht en passie staan centraal bij de koks van BARN47. Naast de vaste gerechten staan er wekelijks seizoen geïnspireerde gerechten op het menu. Er wordt gewerkt met eerlijke en kwaliteitsproducten. Allen dagvers geleverd en met aandacht voor minimale foodwaste.

De diverse foodpoints bieden een ongekend groot aanbod van heerlijke gerechten. Om te starten haal je bij Tapas & More mediterrane hapjes. Vanuit de Woodstone Kitchen worden op houtskool ambachtelijke pizza’s en heerlijk broden gebakken.
Bij El Cucina is het smullen van het assortiment aan nacho’s, taco’s, quesedilla’s en empanada’s. De échte vleesliefhebber loopt langs Barn’s Butcher voor een mooie Wayu burger, een stukje Rib Eye of Ossenhaas spies, waar ook de veggie vleesvarianten te krijgen zijn zoals de Veggie burger.
De Asia Bar blaast van de toren met heerlijke wokgerechten, oosterse kipsaté, spare ribs, buikspek, viskoekjes en rijstvel loempia’s. Bij de Fish Market is heerlijk bereide zalm, kabeljauw en een gambaspies verkrijgbaar. Een mooi kippetje van het spit haal je bij de Rotisserie. Voor een ambachtelijk frietje met mooi sausje erbij bezoek je het Aardappel Atelier. Voor de gezonde eter biedt Salade een ruim assortiment aan salades en mooie dressings. Voor je guilty pleasures voorziet Dessert in al je behoeftes, met signature dessert en zelf te tappen softijs.
Last but not least kunnen de kinderen hun hart ophalen bij Kids Kitchen. Waar pannenkoeken, in de leukste vormen, verkrijgbaar zijn en je lekkere snacks uit de BARN’s variatie van de FEBO machine haalt.