KIDSWEEK

Kidsweek

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018 (15.00u-17.00u, vanaf 17.00u Barn Tasting)

In de herfstvakantie (van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018) kan je avondje uit eten bij Barn47 al om 15.00u beginnen! Tijdens de BARN47 Kidsweek staan vanaf 15.00u de leukste activiteiten klaar. Zo kunnen de kinderen zich vermaken op een springkussen, laten schminken en spelletjes doen, zoals ballen gooien, shooting gallery, spiraal en ring werpen. Ook zal ons kinderparadijs vanaf 15.00u open zijn, waar zij lekker kunnen klimmen, klauteren en glijden. Ook de ouders/verzorgers (of opa’s/oma’s/andere begeleiders) worden niet vergeten en worden verwend met een lekkere appetizer.

Alle kinderen worden ontvangen met een heuse limonade-welkomstcocktail. Ook krijgen ze bij binnenkomst een stempelkaart, die bij het eten ingeleverd kan worden voor een kleine beloning. Daarnaast krijgen ze een kleurplaat en kleurtjes mee voor aan tafel. Tijdens de Barn Tasting kunnen de kinderen genieten van onder andere pannenkoeken in de leukste vormen (die zij zelf kunnen versieren), groentefriet, patatjes en snacks. Houd je kind van toetjes? Dan is Barn47 helemaal een feestje! Bij Barn47 kun je zelf je toetje maken; bij de softijsmachines tap je zelf je ijs in een bakje en kun je dit versieren met de lekkerste ijsdecoraties (zoals chocohagel en mini spekjes). Een avond (en middag!) bij Barn47 staat garant voor een unieke ervaringen waar kinderen nog lang over na zullen praten!

De BARN47 Kidsweek is een gratis special, die aangeboden wordt aan al onze gasten. Tijdens de BARN47 Kidsweek  worden de reguliere Barn Tasting prijzen gehanteerd.

 

Pin It on Pinterest

Reserveren
X