Kindvriendelijk restaurant

Barn47 is hét kindvriendelijke restaurant in Den Haag. In het restaurant van Barn47 vermaken kinderen zich urenlang. Naast dat we voor kids veel variatie hebben qua gerechtjes, kunnen zij heerlijk bij ons spelen in ons kinderparadijs.

Hét kindvriendelijke restaurant in Den Haag – Barn47

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Den Haag? In het restaurant van BARN47 in Den Haag vermaken kinderen zich urenlang. Naast dat we voor kids veel variatie hebben qua gerechtjes, kunnen zij heerlijk bij ons spelen in ons kinderparadijs. De ruime opzet, de heerlijke pizza’s, pannenkoeken en snacks en het indoor speelparadijs maken BARN47 hét kindvriendelijke restaurant van Den Haag en omstreken! Door onze ligging aan de rand van het Westland weten ook veel Westlandse kinderen én ouders de weg naar ons restaurant te vinden! 

KIDS KITCHEN – De lekkerste gerechtjes voor de kids

Kinderen kijken hun ogen uit bij de Kids Kitchen van BARN47. Softijs uit de muur, keuze uit een rij met dips en toppings, pannenkoeken in de vorm van een beertje, smurf of hartje, die ze zelf mogen versieren en pizza pops met poedersuiker en nutella. Wat een lekkernijen allemaal. Bij hét kindvriendelijk restaurant BARN47 in Den Haag krijgen ook de kids hun buikjes vol!

 

Kindvriendelijk restaurant Den Haag | BARN47 is hét kindvriendelijke restaurant in Den Haag!

KINDERPARADIJS – Uren speelplezier!

Nadat de buikjes goed gevuld zijn bij Kids Kitchen, kunnen de kleintjes zich bij BARN heerlijk vermaken in het KidsBarn speelparadijs, een échte binnenspeeltuin!

Als ouder kunt u nog in alle rust genieten van de Tasting. Ook voor de overige gasten blijft de rust bewaard. Het speelparadijs bevindt zich namelijk achter geluidsdicht glas.

KidsBarn is een professioneel 2 etages hoge binnenspeeltuin met een glijbaan, jungle brug, reuze tol en vele andere speelelementen.

Loop maar eens mee met Guusje in de video hiernaast, dan begrijp je precies wat we bedoelen.

Pin It on Pinterest

Reserveren