Dinner Game ‘Ik hou van Holland’ 2018-10-01T09:25:48+00:00

DINER GAME ‘IK HOU VAN HOLLAND’

RESERVEREN

DINER GAME ‘IK HOU VAN HOLLAND’

Een oergezellige dinnergame gebaseerd op het bekende tv programma.

Iedereen wordt welkom geheten door de quizmaster en als alle teams een plekje hebben gevonden kan de Dinner Game “Ik hou van Holland” beginnen. Onze quizmaster zorgt ervoor dat u zich geen moment verveelt!

De captains wordt gevraagd een draai te geven aan het grote rad en iedereen wacht in spanning af welke vraag of opdracht het betreffende team voorgeschoteld krijgt. Zo zijn er Nederlandse weetjes over BN’ers en Nederlandse films en ook wordt de topografische kennis over ons kikkerlandje op de proef gesteld.

Hiernaast kunnen de teams een muziekvraag krijgen, waarbij zij een deel van het liedje foutloos moeten zingen. De meeste punten zijn te verdienen met de bonusopdrachten, die kunnen bestaan uit feiten en roddels uit uw organisatie, activiteiten en Hints-opdrachten, waarbij Nederlandse spreekwoorden uitgebeeld moeten worden.

Wanneer een team een vraag niet juist weet te beantwoorden of een opdracht niet volbrengt, krijgen de andere teams natuurlijk de kans om de bel te luiden en het juiste antwoord te geven. Voor elke vraag of opdracht worden punten uitgedeeld; het team dat aan het einde van het spel de meeste punten heeft binnengesleept mag zich winnaar van de Dinner Game “Ik hou van Holland” noemen en wordt door de quizmaster natuurlijk op passende wijze gehuldigd.

Al met al kunt u met dit programma een avond lachen, zingen, wat leren over Nederland en genieten van ons heerlijke Barn47 diner.

Prijs: €30,- per persoon (incl. BTW)*
Tijdsduur:  4 uur
Minimale deelname: 20 personen

* De prijs van het Ik hou van Holland programma is exclusief diner/borrel