Twee jarige jobs

Twee jarige jobs

Tijd voor een nieuwe blogpost! In de vorige las je het verhaal van Mona en haar vrienden. Dit keer is het weer feest want we hebben een groep met maar liefst twee jarige gesproken. Wij van BARN waren natuurlijk benieuwd naar hun ervaring en verhaal want de gelegenheid leek ons duidelijk om samen uit eten te gaan. Lees je weer gezellig mee?

Jarig? Dan eet jij gratis!

We komen aan bij een tafel vol gezelligheid. Al snel horen we dat er twee jarige jobs zijn, de ene is 50 geworden en de ander 58. Na de felicitaties vertelt Petra ons dat zij bewust voor Barn47 hebben gekozen. Het is dan ook hun tweede bezoek aan ons restaurant. Het merendeel woont vlakbij namelijk in Rijswijk en vinden het hier een goede plek om het verjaardagsfeest te vieren. Petra vindt het een heerlijk concept waar iedereen lekker zijn eigen ding kan doen en kiezen. Er is genoeg diversiteit in het eten en het is gezellig, bij drukte vinden ze het dan ook niet erg om even te wachten. Zij hebben de tijd en kunnen zo zien dat hun eten vers wordt klaargemaakt.
Het gezelschap bestaat uit zes goede vrienden die ook regelmatig op vakantie gaan, vandaag is er natuurlijk ook familie bij om het feest mee te vieren. Wist je trouwens dat de jarige bij ons gratis eet! Dus kom jij ook je verjaardag vieren, vergeet dan niet je ID kaart mee te nemen. Na het diner nog even feesten? Vanaf 40 personen kan je dit doen in Club47. Ook een drankarrangement of DJ is voor ons geen probleem. Dus of je nou komt voor een verjaardagsdiner, borrel of feest. Het is allemaal mogelijk bij ons!

Pin It on Pinterest

Reserveren