Celebrate Food

Lekker eten brengt mensen samen

Mensen komen eigenlijk nooit zomaar zonder reden bij ons eten, het is vaak ter gelegenheid van iets moois. Wij van BARN zijn benieuwd en zijn op zoek gegaan naar bijzondere verhalen van mensen die hier bij elkaar komen. Wat brengt ze samen? Hoe kennen ze elkaar? Wat is die gelegenheid en waarom bij ons? In onze eerste blog lees je het verhaal van birthdaygirl Kaylee!

Sushi feest

Kaylee is gezellig komen dineren met haar moeder, zus en een aantal vrienden. Het kroontje en de verjaardags sjerp verklappen de gelegenheid eigenlijk al. Wij mogen haar feliciteren met haar 18e verjaardag. Terwijl we het over hun studies hebben, het zijn een stelletje knappe koppen bij elkaar want zij studeren onder ander bedrijfskunde en logopedie, vertelt haar zus dat het eigenlijk dubbel feest is. Kaylee is namelijk ook de dag ervoor officieel toegelaten aan het Grafisch Lyceum. Ze wilt graag veel met video gaan doen en zegt trots dat er veel meer vrouwen in de filmwereld moeten komen! Daarnaast is zij ook nog eens een boek aan het schrijven, lekker creatief dus.
Kaylee vertelt dat zij ons restaurant gevonden heeft via TripAdvisor, dat ze daar een erg goede indruk kreeg en het concept haar aansprak. Lekker voor ieder wat wils. De groep heeft dan ook zeker geen spijt van hun reservering en zijn zichtbaar aan het genieten van de BARN Tasting.
Aan het einde van hun avond kwamen ze nog vertellen dat zij het super leuk hebben gehad en heerlijk hebben gegeten. Ook vertelde Kaylee dat de sushichef zich nog even flink uitgesloofd heeft voor haar door speciale sushi’s voor de groep te maken waaronder geflambeerde zalm nigiri’s.
Houd jij ook van vis? Loop dan zeker langs onze Fish Market wanneer je komt eten. Naast sushi hebben wij hier ook mooie stukken vis voor op de plaat, gamba’s en calamares. Of start je avond met oesters.. Deze zijn trouwens in combinatie met bubbels elke donderdag tijdens onze ‘Bubbles & Oysters’ van het huis!

Pin It on Pinterest

Reserveren