AGENDA

RESERVEREN

AGENDA

Barn47 is 7 dagen per week geopend voor de All you can taste experience. Iedere woensdag en zaterdag zijn we overdag ook geopend voor lunch en iedere zondag kun je ook genieten van Barn47’s Weekend Brunch. Daarnaast worden verschillende specials georganiseerd, zoals optredens van een DJ of live band.

Sinterklaas-brunch

Zondag 26 november 2017 (11.00-14.30u)

Op zondag 26 november 2017 komt de Sint naar Barn47! We hebben vernomen dat hij rond 12.00u zal arriveren. Tijdens de SINTERKLAAS-BRUNCH kan genoten worden van diverse broden (met beleg), croissantjes, pizzapunten, pannenkoek, chocoladebroodjes, luchtige cheesecake en versgebakken mini-muffins uit eigen oven. Ook hebben we yoghurt, fruit, salade en diverse eiergerechten.

Ook zijn er diverse Sinterklaas activiteiten, zoals pakjes-gooien, zingen, Sint-kleurplaat kleuren en schrijven met een veer. Als je goed je best doet, verdien je zo je eigen Pietendiploma! Tijdens de brunch zijn glittertattoo-Pieten, spelletjes-Pieten, muziek-Pieten en strooigoed-Pieten aanwezig voor onvergetelijk vermaak.

Tijdens de SINTERKLAAS-BRUNCH worden de reguliere Barn Weekendbrunch prijzen gehanteerd.

 

RESERVEREN

X-MAS MENU

Maandag 25 en dinsdag 26 december 2017 (17.00-22.00u)

Op eerste en tweede kerstdag hebben we een speciaal ‘X-MAS MENU’. Dat houdt in dat de koks naast de reguliere gerechten uit onze Woodstone kitchen, Asian Bar, The Fish Market, Rotisserie, Aardappelatelier, El Cucina en van de houtskoolgrill, ook smakelijke kerst specials bereiden;

Christmas Appetizer Platter
Starterplank, bestaande uit;

  • Bospaddenstoelensoepje
  • Mini pasteitjes met ragout
  • Pekingeendloempiaatjes
  • Bruchetta
  • Grillworst met kaa

Wicked Tuna Tataki
Dichtgeschroeide verse tonijn met sesam, wakame, Japanse dressing en mango.

Wild Shot
Hertenbiefstuk met cranberrycompote.

Lamb-chop
Lamskotelet met pastinaakpuree.

Roasted Beef
Verse rollade uit eigen rotisserie, door onze chef gesneden in mooie plakken.

Sweet Potatoes Fries
Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise.

Daarnaast zal het dessertassortiment aangevuld worden met lekkernijen, zoals diverse taarten en tulbanden.

Uiteraard zal Barn47 geheel in kerstsfeer zijn; met kerstbomen, kransen, verlichting en overige decoratie. Tijdens beide kerstdagen zal de muziek afgewisseld worden met livemuziek, waarbij de bekende kerstklassiekers niet ontbreken. Ook zal ons Magician voor magisch vermaak zorgen.

Net zoals op alle andere dagen in het jaar, werken we op eerste en tweede kerstdag niet met een tijdslimiet; Je kunt zo lang blijven zitten als je zelf wilt!

Tijdens de kerstdagen worden de volgende prijzen gehanteerd;

  • Volwassenen (en kids vanaf 12 jaar) €39,50
  • Kids van 8 t/m 11 jaar €27,50
  • Kids van 4 t/m 7 jaar €19,50
  • Kids t/m 3 jaar gratis

 

RESERVEREN

1 januari gesloten

Maandag 1 januari 2018 (gehele dag gesloten)

Op maandag 1 januari zijn wij aan het bijkomen van de feestdagen en is Barn47 de gehele dag gesloten.
Op dinsdag 2 januari staan wij weer voor jullie klaar.

Barn47 Kidsweek – editie kerstvakantie

Dinsdag 2 t/m vrijdag 5 januari 2018 (15.00u-17.00u, vanaf 17.00u Barn Tasting)

In de tweede week van de kerstvakantie (van dinsdag 2 januari t/m vrijdag 5 januari) kan je avondje uit eten bij Barn47 al om 15.00u beginnen! Tijdens de Barn47 Kidsweek staan vanaf 15.00u de leukste activiteiten klaar. Zo kunnen de kinderen zich vermaken op een springkussen, laten schminken en spelletjes doen, zoals ballen gooien, shooting gallery, spiraal en ring werpen. Ook zal ons kinderparadijs vanaf 15.00u open zijn, waar zij lekker kunnen klimmen, klauteren en glijden. Uiteraard passeren tussen 15.00u en 17.00u ook de leukste kinderliedjes de revue. Ook de ouders/verzorgers (of opa’s/oma’s/andere begeleiders) worden niet vergeten en worden verwend met een lekkere appetizer. Alle kinderen worden ontvangen met een heuse limonade-welkomstcocktail. Ook krijgen ze bij binnenkomst een stempelkaart, die bij het eten ingeleverd kan worden voor een kleine beloning. Daarnaast krijgen ze een kleurplaat en kleurtjes mee voor aan tafel. Tijdens de Barn Tasting kunnen de kinderen genieten van onder andere pannenkoeken in de leukste vormen (die zij zelf kunnen versieren), patatjes en snacks uit onze variant op de Febo snackmuur. Houd je kind van toetjes? Dan is Barn47 helemaal een feestje! Bij Barn47 kun je zelf je toetje maken; bij de softijsmachines tap je zelf je ijs in een bakje en kun je dit versieren met de lekkerste ijsdecoraties (zoals chocohagel en mini spekjes). Een avond (en middag!) bij Barn47 staat garant voor een unieke ervaringen waar kinderen nog lang over na zullen praten!

De BARN47 Kidsweek is een gratis special, die aangeboden wordt aan al onze gasten, als aanvulling op onze Barn Tasting. Tijdens de BARN47 Kidsweek worden de reguliere Barn Tasting prijzen gehanteerd.

Reserveren voor diner (vanaf 17.00u) is zeer gewenst; www.barn47.nl/reserveren

RESERVEREN