AGENDA

RESERVEREN

AGENDA

Barn47 is 7 dagen per week geopend voor de All you can taste experience. Iedere zaterdag en zondag kun je ook genieten van Barn47’s Weekend Brunch. Daarnaast worden verschillende specials georganiseerd, zoals optredens van een DJ of live band. Daarnaast hebben we de volgende specials op de agenda staan:

30 september 2017 – Sparkling
Wij zijn zeer verheugd dat de vierde editie van Sparkling plaatsvindt onder het dak van Barn47. Tijdens Sparkling worden gasten verrast met artiesten en entertainment van zeer hoog niveau! De decoratie en sfeer zorgt voor de beleving, die Sparkling uniek maakt. Het beloofd een magische avond te worden, for sure.

Op zaterdag 30 september zullen in de MAIN room top-DJ’s en artiesten de gasten verwennen met de echte Sparkling sound en op de 1ste verdieping zal in de SECRET room muziek van weleer worden gedraaid, 80&90’s, Urban en R&B zal hier te horen zijn met wellicht een artiest uit deze periode…..

Vanaf maandag 31 juli 2017 12.00 uur is de kaartverkoop gestart en de early bird tickets waren binnen no time uitverkocht. Koop snel een kaartje, want dit wil je niet missen!

Tickets verkrijgbaar bij Barn47 of online.
✰ Regular ticket: € 17,50
✰ Late bird ticket: € 20,00
✰ Door=More